Inspiratie

Ik laat mij inspireren door mensen die ergens passie voor hebben, die ergens helemaal voor gaan.
Als mensen met hun passie bezig zijn, is dat te zien, te voelen, het is te ruiken en soms zelfs  te proeven!  Ze stralen, ze zijn geconcentreerd, blij en zijn in hun kracht. Twee voorbeelden van mensen met passie zijn bv. Roel van Gelder en Suzanne Maria Wolf.

Roel van Gelder die zijn chocoladeproducten op ambachtelijke wijze en met Passie vervaardigd.
Suzanne Maria Wolf die haar passie heeft als multidisciplinair kunstenaar. Thema’s in haar werk hebben betrekking op maatschappelijke onderwerpen zoals identiteit en ziektebeelden.
Als ik hen aan het werk zie, of hun eindproduct bewonder, komt er iets in mij los, komt er iets in beweging, gaat er iets stromen. Ja, wat mij betreft is passie besmettelijk.
 
Mijn passie zit in mijn interesse in de mens. Vooral de gezondheid, het welbevinden, het tot ontwikkeling komen, het in zijn krachten komen, het bewegen van de mens. Ik ben benieuwd naar wat mensen te vertellen hebben. Ik zie het leven, de gezondheid van de mens als communicatie, communicatie tussen hoofd, lijf en systemen. In dat verhaal ben ik geïnteresseerd. 
 
Benieuwd ben ik als het allemaal fijn, prima, gelukkig, vloeiend, soepel, liefdevol, gezond verloopt, maar ook ben ik geïnteresseerd als het allemaal wat minder gaat. Hoe komt dat? Wat is dat? Hoe doe je dat?
 
De uitdaging is, hoe kom je weer terug naar gezondheid, naar lekker, prettig leven, weer in je persoonlijke kracht komen, samen leven met anderen, gelukkig zijn? Samen met jou wil ik op zoek naar jezelf. Ik wil je helpen, steunen en houvast geven om jezelf te ontdekken en weer in je gewenste kracht te komen. Zodat je weer lekker in je vel komt te zitten, tot ontwikkeling kan komen. Gewoon lekker jezelf te worden en je daar happy bij te voelen. En misschien wel jouw passie te ontdekken! Ja, daar wil ik mij voor inzetten met mijn kennis, creativiteit, mijn ervaring uit diverse opleidingen, uit de praktijk en het leven.