Inspiratie

Ik laat mij inspireren door mensen die ergens passie voor hebben, die ergens helemaal voor gaan. Als mensen met hun passie bezig zijn, is dat te zien, te voelen, te ruiken, te horen en soms zelfs te proeven! Ze stralen, ze zijn geconcentreerd, ze zijn blij en ze zijn in hun kracht.
 
Mijn passie zit in mijn interesse in de mens, in gezondheid, welbevinden, het tot ontwikkeling komen, het in zijn krachten komen en het bewegen van de mens. Ik ben benieuwd naar wat mensen te vertellen hebben.
 
Natuurlijk is het heerlijk als mensen gelukkig en gezond zijn. Maar ook ben ik geïnteresseerd als het allemaal wat minder gaat. Hoe komt dat? Wat is dat? Hoe doe je dat?
 
De uitdaging is, hoe kom je terug naar gezondheid, naar lekker, prettig leven, in je persoonlijke kracht komen, samen leven met anderen en gelukkig zijn? Samen met jou wil ik op zoek naar jezelf. Ik wil je helpen, steunen en houvast geven om jezelf te ontdekken en in je gewenste kracht te komen. Zodat je lekker in je vel komt te zitten en tot ontwikkeling kan komen. Gewoon lekker jezelf te zijn en je daar happy bij voelen. Ja, misschien wel jouw passie te ontdekken! Daar wil ik mij voor inzetten met mijn kennis uit vele opleidingen, mijn ervaringen uit de praktijk en uit het leven.