Coaching

Een groot verschil tussen psychosomatische therapie en coaching is tijd en vrijheid.
Een coaching sessie duurt 1 tot 1 ½ uur.
 
Gewoon echt de tijd nemen. Het is mogelijk vrijer en intensiever te werken. Dan kan je echt je verhaal kwijt en op ontdekkingstocht bij jezelf. Niet werkende of slecht werkende patronen bewust worden, doorbreken en veranderen. Doelen stellen en behalen.
 
Bij jouw ontdekkingstocht wil ik je bijstaan. Ik wil je helpen bij het bewust worden en zo nodig veranderen van patronen. Samenwerken aan het behalen van je gestelde doelen. Die doelen kunnen van velerlei aard zijn.
 
Herstel van Burn-out, overspannenheid, onbegrepen klachten en Wat te doen met stress? Maar ook hoe blijf of word ik weer fit? Wat heb ik nodig om met plezier naar mijn werk te gaan? Wat heb ik nodig om blij en gelukkig te zijn? Wat is mijn passie? Waar krijg ik energie van? Hoe ga ik met conflicten om? Hoe zorg ik voor Persoonlijke ontwikkeling en groei?  Zo zijn er nog vele doelen op te noemen.
 
Thema’s die aan de orde zouden kunnen komen: Wie ben ik? Wat doe ik? Hoe zou ik willen zijn? Wat heb ik daar voor nodig? Wat zou het effect zijn als ik bereikt hebt wat/wie ik zou willen zijn? En nog veel meer…
 
Op ontdekkingstocht naar wie je bent en werken aan wie je wilt zijn. Om op al die vragen  een antwoord te vinden, gebruik ik al mijn kennis, ervaring, creativiteit, vrijheid en ruimte op het gebied van gezondheid en communicatie tussen hoofd, lijf en systemen.
 
Je kunt op eigen initiatief komen, maar ook op initiatief of op aanraden van bedrijfsarts of leidinggevende op het werk. Als je zelf het initiatief hebt genomen om bij mij aan de slag te gaan, dan is terugkoppeling natuurlijk heel eenvoudig. Maar als je wordt verwezen vanuit je werk door bijvoorbeeld leidinggevende/manager, bedrijfsarts of personeelszaken dan koppelen we op een passende wijze samen terug naar de initiatiefnemer(s).