Coaching

Als Coach met iemand aan de slag zijn, is iets waar ik in mijn werk het meest van geniet! Daar ligt mijn passie!
En waarom?
Gewoon, omdat ik dan echt de tijd kan nemen. 
 
Daarbij is er vrijheid, ruimte voor het zoeken, kiezen en uitvoeren van een passende invulling van het coachingstraject. Samen de spelregels bepalen.
Geen dwingende protocollen, geen dwingende procedures…. NEE,  op zoek gaan en doen waar jij behoefte aan hebt om het vooraf bepaalde doel te bereiken. Daarbij gebruik makend van kennis en vaardigheden over hoe hoofd, lijf en systemen met elkaar communiceren.
 
Afspraken voor coaching duren 1 ½ tot 2 uur per sessie.
Dan kan je echt je verhaal kwijt en op ontdekkingstocht bij jezelf.
 
Bij jouw ontdekkingstocht wil ik je bijstaan, samen met jou op zoek gaan en werken aan het behalen van je doel of doelen.
Die doelen kunnen van velerlei aard zijn.
Herstel van burnout, overspannenheid, onbegrepen klachten. Wat te doen met stress? Maar ook hoe blijf of word je weer fit! Wat heb je nodig om met plezier naar je werk te gaan? Wat heb je nodig om blij en gelukkig te zijn? Wat is je passie? Waar krijg je energie van? Hoe ga je met conflicten om?
Zo zijn er nog vele doelen te noemen.
 
Op ontdekkingstocht naar wie je bent en werken aan wie je wilt zijn.
 
Je kunt op eigen initiatief komen, maar ook op verwijzing van bedrijfsarts of leidinggevende op het werk.
Vooraf bepalen we het aantal sessies. We starten met het bepalen van het doel. De laatste sessie zal het resultaat geëvalueerd worden. Indien gewenst kan/kunnen er ook gezamenlijke sessie(s) afgesproken worden met leidinggevende, bedrijfsarts, of andere betrokken personen.
 
Na een eerste intake wordt een coachingsdoel opgesteld en een offerte gemaakt.